KIRŞEHİR / AKÇAKENT - Şeyh Şamil İlkokulu

Mrt

Okulumuzda Deprem haftası sebebiyle deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata yönetici ve öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz ve okul personellerimiz katıldı.

Mrt

İlimiz Cacabey Gençlik Merkezi tarafından öğrencilerimize yönelik oyun ve yüz boyama etkinlikleri düzenlendi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hazim BAŞGELEN'in desteğiyle sınıflarımıza akıllı tahtalarımızın kurulumu yapılmıştır. Akıllı tahtalar öğrencilerimiz tarafından sevinçle karşılandı.

Ekm

Okulumuzda bulunan çocuk parkını, öğrencilerimizin daha güvenli ve kontrollü bir şekilde kullanabilmesi için etrafına bahçe teli çekildi.

Ekm

Öğretmenler odamızda bulunan koltuklarımız , Akçakentli hayırsever bir iş adamı tarafından yenilendi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Kapsamında Saat 09.45'de Okulumuz Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu.